Dansvakantie Cuba georganiseerd in de vorm van een programma

Dansvakantie Cuba, rondreis Cuba
Logo Cubamovesyou
Cubamovesyou werkt een dansvakantie  Cuba georganiseerd in de vorm van een programma uit die aan jou aangeboden wordt. Daarnaast kan er op verzoek jouw eigen reisprogramma in overleg uitgewerkt worden. Onder het submenu planning is te lezen welke reisprogramma's er op dit moment zijn gepland.

Cubamovesyou is een jonge organisatie die kiest voor een rustig groeipad om zich goed en gedegen te kunnen ontwikkelen. Jaarlijks worden er twee dansvakanties Cuba gerealiseerd. 

Naast dat er programma's actief worden aangeboden worden er op verzoek en in overleg eigen individuele reisprogramma gemaakt. Dit zijn veel grotere aantallen en daarmee is inmiddels een ervaring van met tientallen allen van elkaar verschillende vakanties georganiseerd. In de meeste gevallen gaat het hierbij om rondreizen.

Een dansvakantie Cuba wordt opgezet als programma met daarin een aantal bouwstenen.
Bouwstenen van een dansvakantie Cuba zijn:

  • de transfers;
  • het verblijf;
  • de danslessen;
  • excursies;
  • party's;
  • Enkele etentjes (bijvoorbeeld welkomst,- en afscheidsdiner)
  • vervoer

Als je een boeking hebt gemaakt via ons boekingsformulier dan ontvang je een aantal nieuwsbrieven. In die nieuwsbrieven krijg je informatie over de dansreis. In de eerste nieuwsbrief stellen wij ons voor, krijg je algemene informatie over Cuba en over plaatsen die mogelijk bezocht worden. Vooral Havana en Santiago de Cuba. Andere nieuwsbrieven gaan over onderwerpen als gezondheid en veiligheid, financiën, de levensstandaard van Cubanen, fotograferen, eten en drinken, telefonie en internet.

De vliegreis naar Cuba en terug maken geen deel uit van het programma. Je kunt de vliegreis zelf boeken, maar dat kun je ook laten doen door Cubamovesyou. Als je een combi boekt dan is de reis tussen Havana en Santiago nog niet in de prijs opgenomen. Dat komt omdat er meerdere mogelijkheden zijn hoe je kunt reizen. In overleg met jou verzorgen we dit als duidelijk is waar jij voor kiest.

Wat wordt er gedaan tijdens een dansprogramma in Cuba
Schematisch overzicht van een dansprogramma Cuba
Swingend Cuba. Het dansprogramma van Cubamovesyou in april / mei 2016
Dansprogramma april mei 2016
Dansprogramma Havana en Santiago de Cuba
Dansprogramma december 2015
Flyer met basisinformatie dansreis april 2015
Basisinfo dansreis april 2015
 

Dansprogramma in Havana en Santiago de Cuba
De aangeboden dansprogramma's als groepsreis 2014
Dansreis naar Cuba
Flyer voor het programma Havana + Santiago de Cuba december 2013
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *