Planning dansprogramma’s in Cuba

In 2017 zijn de onderstaande reizen als programma gepland:

Santiago de Cuba: 23-05 t/m 31-05
Havana: Medio april / mei 2017. In verband met de bouw van Residencia 2017 wordt dit in principe ditmaal niet voorzien.
Combi Santiago de Cuba & Havana: In verband met de bouw van Residencia 2017 wordt dit in principe ditmaal niet voorzien.

 • Dubbelclick op de foto om deze groter op jouw scherm te laten tonen.
 • Attentie: De planning is gebaseerd op de dagen dat de vliegmaatschappij naar planning vliegt. Als dit aangepast wordt dan zullen wij onze planning ook aanpassen.

December 2017 Santiago de Cuba;

Er worden twee programma's aangeboden die ook als 1 combi te boeken zijn:

 1. 5 december tot 12 december
 2. 12 december tot 20 december
 3. combi van 5 december tot 20 december

In de periode van 5 december tot 20 december worden er specials aangeboden.

Naast het programma zijn er dan er dan extra bijzonderheden voor Clarissa en Martin:

 1. Clarissa & Martin 5 jaar getrouwd

  Op 12 december 2017 zijn Clarissa en Martin 5 jaar getrouwd. Daar zijn zij trots op en blij mee en dat willen zij graag delen. Op 12-12-12 was hun huwelijk midden in een bijzondere week met een speciaal programma waar een kleine 30 mensen bij aanwezig waren en waarvan 24 mensen actief deelnamen aan het programma. In 2017 is er een reünie, maar ontvangen ook alle klanten van Cubamovesyou met voorrang een uitnodiging. Daarnaast is zolang er plaats is iedereen welkom.

 2. Dansschool Cubamovesyou geopend

  Cubamovesyou opent op dat moment formeel ook een eigen dansschool. Deze wordt gevestigd op het terras van  Residencia Cubamovesyou, waar ook gelegenheid is voor eigen exclusieve party's. 

 3. Residencia Cubamovesyou geopend

De bouw van Residencia Cubamovesyou gaat verder. Naast een familiehuis biedt Residencia Cubamovesyou een gastenverblijf en groot terras. Wij streven er naar dat het terras vergenoeg gevorderd is om te kunnen gebruiken.

Naast de aangeboden groepsprogramma's is er sowieso de mogelijkheid om door Cubamovesyou een individuele verlenging van de reis te laten verzorgen als maatwerk. Dat kan individueel, maar ook voor een aantal mensen die dat graag als groep willen doen. Daarbij kunnen wij proberen te bemiddelen voor mensen die graag met anderen willen rondreizen. 

Dansvakanties Cuba
Flyer dansprogramma Santiago de Cuba en/of Havana

Zie voor de indruk van een dansprogramma onderstaand filmpje:

Opzet programma's dansvakantie.

Twee keer per jaar organiseren wij een dansvakantie naar Cuba. 
Wij plannen dan een week in Havana en een week in Santiago de Cuba. Het mogelijk een van deze twee programma's, maar ook om die als combi te boeken. Als er sprake is van een combi dan komt er nog een reis bij om tussen Havana en Santiago de Cuba te reizen. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om die reis te maken hebben wij die niet opgenomen in het programma maar leggen wij de mogelijkheden voor om tot een keuze te komen en werken dat dan verder uit.
In het programma zijn opgenomen de transfers, verblijf, danslessen, excursies, party's, en enkele maaltijden (welkomstdiner, lunch tijdens excursie, diner).

De danslessen worden verzorgd door gerenommeerde dansleraren. Iedere deelnemer aan de dansvakantie krijgt een eigen Cubaanse danspartner.
De excursies worden georganiseerd op het gebied van natuur, cultuur en recreatie.

Het verblijf kan aangeboden in de vorm van een casa particular (bed and breakfast) of naar keuze in een hotel. 

Sommige van onze klanten kiezen ervoor om de dansvakantie uit te breiden en iets langer vakantie te nemen. Dat kan voorafgaand of aansluitend op de dansvakantie. Wij organiseren regelmatig rondreizen en kunnen helpen om deze verlenging mee te helpen uitwerken.