The most tropical and exotic festival in Belgium.

Festival Afro Latino in Bree België
Een van de logo’s van Festival Afro Latino
Jaarlijks is er in Bree in België een driedaags festival. Bij het festival is een camping waar veel bekenden jaarlijks elkaar treffen. Er zijn mensen die alleen voor de camping komen. Voor het festival is jaarlijks een gevarieerd programma met topbands en topacts. Op het festival staan meerdere tenten opgesteld en spelen gelijktijdig meerdere bands.


Festival Afro Latino in Bree België
Afro Latino festival

Camping en/of festival

Afro-Latino speelt zich af buiten Bree in een landelijk / agrarisch gebied. Er is een festival terrein en aangrenzend een kampeerterrein. Beide zijn enorm populair. Het verblijven op de camping is natuurlijk optioneel. Er zijn ook mensen die alleen een of meer avonden komen genieten van de optredens op het festival terrein. En er is een grote groep mensen die het gehele programma boeken en vanaf het begin tot het einde een lang weekend kamperen en genieten van de optredens.


Festival Afro Latino in Bree België
Afro Latino festival

Gevarieerd programma

Op het festivalterrein staan meerdere grote feesttenten opgesteld waarin de optredens plaatsvinden. In de grootste tent vinden de hoofdacts plaats, daarnaast zijn er nog enkele tenten waarin diverse acts plaatsvinden. De programmaleiding slaagt er al vele jaren in om een bijzonder aantrekkelijk programma op te stellen. Met grote bekende bands en jonge veelbelovende acts. Er wordt een gevarieerd programma, met verschillende vooral op Afrikaanse en Caraïbische muziek gebaseerde stijlen aangeboden. Feitelijk is er sprake van een hele serie optredes. Vanzelfsprekend ligt het prijspeil daarbij iets hoger dan als je naar één enkel optreden gaat.


Zie voor meer informatie de website:

=> Afro-Latino


Op facebook:

=> Afro-Latino op facebook


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *