Largest Carribean Festival in the World

Antiliaanse Feesten Hoogstraten 2013
Antilliaanse Feesten Hoogstraten
Jaarlijks is er in Hoogstraten een driedaags festival. Bij het festival is een camping waar veel bekenden jaarlijks elkaar treffen. Er zijn mensen die alleen voor de camping komen. Voor het festival is jaarlijks een gevarieerd programma met topbands en topacts. Op het festival staan meerdere tenten opgesteld en spelen gelijktijdig meerdere bands.


Antiliaanse Feesten Hoogstraten 2013
Antilliaanse Feesten Hoogstraten
De Antilliaanse Feesten spelen zich af net buiten Hoogstraten, echt midden in een landelijk agrarisch gebied. Er is een festival terrein en aangrenzend een kampeerterrein. Beide zijn enorm populair. Er zijn mensen die alleen voor de camping komen en daar genieten van de sfeer en speciale ambiance. Op het kampeerterrein vinden ook optredens plaats. Er zijn ook heel veel mensen die alleen een of meer avonden komen genieten van de optredens op het festival terrein. En er is een grote groep mensen die het gehele programma boeken en vanaf het begin tot het einde een lang weekend kamperen en genieten van de optredens.


Antiliaanse Feesten Hoogstraten
Antiliaanse Feesten Hoogstraten
Op het festivalterrein staan meerdere grote feesttenten opgesteld waarin de optredens plaatsvinden. In de grootste tent vinden de hoofdacts plaats, daarnaast zijn er nog enkele tenten waarin diverse acts plaatsvinden. De programmaleiding slaagt er al vele jaren in om een bijzonder aantrekkelijk programma op te stellen. Met grote bekende bands en jonge veelbelovende acts. Er wordt een gevarieerd programma, met verschillende vooral op Caraïbische muziek gebaseerde stijlen aangeboden. Feitelijk is er sprake van een hele serie optredes. Vanzelfsprekend ligt het prijspeil daarbij iets hoger dan als je naar één enkel optreden gaat.


Voor een groep mensen zijn de Antiliaanse Feesten Hoogstraten een evenement waar het gehele jaar naar uitgekeken wordt. Een van de hoogtepunten van het jaar die zij inplannen en al voor veel jaren niet willen missen.


Zie voor meer informatie de website:

=> Antilliaanse Feesten Hoogstraten


Op facebook zijn verschillende profielen voor de Antiliaanse Feesten, zie bijvoorbeeld:

=> Antilliaanse Feesten Hoogstraten op facebook


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *