De vliegreis

De vliegreis is een belangrijk deel van een vakantie naar Cuba.

Infoscherm aan boord bij het vliegen naar Cuba
Informatie onderweg bij het vliegen naar Cuba

Het is belangrijk omdat het de enige realistische manier is om in Cuba te komen en ook omdat het de grootste kostenpost is.

En juist die prijs wisselt.

Daarom is het belangrijk om uit te leggen waarom die prijs zo wisselt. Hieronder volgt een stukje uitleg over de prijs.

Vliegen kost veel geld. Om het vliegen voor de aanbieders rendabel te maken is hun beleid erop gericht om voor hen de benodigde prijs eruit te krijgen. De prijs is voor de aanbieders een middel om hierop te kunnen sturen. De details hoe dat gebeurt willen wij u besparen. Maar het effect is dat er sprake is van wisselende prijzen. Het is begrijpelijk dat het vreemd overkomt dat je een vliegreis op tijd hebt gekocht voor bijvoorbeeld 900 euro en dat je dan kort voor je vertrekt op internet ziet dat die reis voor 500 euro wordt aangeboden. Je kunt je dan bekocht voelen. Maar voor een reis met een vastgestelde datum is het risicovol om op het laatste moment te proberen te boeken. De gehele reis zou dan zomaar niet door kunnen gaan.

Wat kan Cubamovesyou voor jouw vliegreis betekenen?

1) Wij kunnen jou advies geven over welke opties wij in praktijk ervaring hebben. Welke vliegroutes passen bij jouw vakantie? Welke maatschappijen bieden hier vluchten voor aan.

2) Wij kunnen de vliegreis voor jou boeken. Zowel voor jouw internationale reis als ook voor binnenlandse vluchten binnen Cuba. Binnen Cuba kunnen wij dat met korting.

3.) Als wij een vliegreis boeken dan informeren wij jou in een nieuwsbrief over de vliegreis. Hoe krijg je jouw tickets en wanneer ongeveer? Hoe gaat het met het visum voor Cuba? Extra services bij het vliegen. Bagagevoorschriften, voorbereidingen. Hoe ziet de er uit (inchecken, boarden, de reis op zich). Hoe verloopt het in Cuba op het vliegveld zelf tot je het vliegveld kunt verlaten.

Maar voor ons is het geen enkel probleem als klanten liever zelf boeken en proberen om een lagere prijs te krijgen of omdat er liever een eigen gekozen route wordt afgelegd of om met en andere maatschappij te vliegen. Wij werken immers met bouwstenen.

Voor meer sfeerimpressies over de vliegreis en andere vormen van vervoer zie het album:

Facebookalbum vervoer

Erik Pieterman op weg naar huis met de dreamliner
Terugvlucht vanuit Holguín naar Nederland met de dreamliner

 

Vliegreis Residencia Cubamovesyou
Land in zicht. Na de lange vliegreis aankomst Cuba
De vliegreis Residencia Cubamovesyou
Provincie Holguín. Nog een klein stukje tot het vliegveld
De vliegreis Residencia Cubamovesyou
In de buurt van het vliegveld bij Holguín

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *