Planning dansprogramma’s in Cuba

In 2019 zijn de onderstaande reizen als programma gepland:

Santiago de Cuba: 29-11 t/m 07-12

  • Dubbelclick op de foto om deze groter op jouw scherm te laten tonen.
  • Attentie: De planning is gebaseerd op de dagen dat de vliegmaatschappij naar planning vliegt. Als dit aangepast wordt dan zullen wij onze planning ook aanpassen.

Wij hopen in het 2e kwartaal 2020 weer een groepsreis aan te kunnen bieden.
Deze is echter nog niet exact gepland.

Naast de aangeboden groepsprogramma's is er sowieso de mogelijkheid om door Cubamovesyou een individuele verlenging van de reis te laten verzorgen als maatwerk. Dat kan individueel, maar ook voor een aantal mensen die dat graag als groep willen doen. Daarbij kunnen wij proberen te bemiddelen voor mensen die graag met anderen willen rondreizen.

Planning dansvakantie Cubamovesyou
Dansvakantie Cubamovesyou 2019

Zie voor de indruk van een dansprogramma onderstaand filmpje:

Opzet programma's dansvakantie.

Twee keer per jaar organiseren wij een dansvakantie naar Cuba. 
Wij plannen dan een week in Havana en een week in Santiago de Cuba. Het mogelijk een van deze twee programma's, maar ook om die als combi te boeken. Als er sprake is van een combi dan komt er nog een reis bij om tussen Havana en Santiago de Cuba te reizen. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om die reis te maken hebben wij die niet opgenomen in het programma maar leggen wij de mogelijkheden voor om tot een keuze te komen en werken dat dan verder uit.
In het programma zijn opgenomen de transfers, verblijf, danslessen, excursies, party's, en enkele maaltijden (welkomstdiner, lunch tijdens excursie, diner).

De danslessen worden verzorgd door gerenommeerde dansleraren. Iedere deelnemer aan de dansvakantie krijgt een eigen Cubaanse danspartner.
De excursies worden georganiseerd op het gebied van natuur, cultuur en recreatie.

Het verblijf kan aangeboden in de vorm van een casa particular (bed and breakfast) of naar keuze in een hotel. 

Sommige van onze klanten kiezen ervoor om de dansvakantie uit te breiden en iets langer vakantie te nemen. Dat kan voorafgaand of aansluitend op de dansvakantie. Wij organiseren regelmatig rondreizen en kunnen helpen om deze verlenging mee te helpen uitwerken.