Dansschool Cubamovesyou

Dansschool Cubamovesyou
Kerngroep van de dansschool 2018

Dansschool Cubamovesyou

De dansschool is opgericht op 10 december 2017 in Santiago de Cuba.

Als ons huis Residencia Cubamovesyou klaar is dan wordt de dansschool daar gevestigd op het terras.

De dansschool is het gehele jaar geopend en verzorgt op het eigen terras het gehele jaar danslessen van individuele klanten en groepen uit de hele wereld.

Naast danslessen voor toeristen uit de hele wereld worden er ook danslessen voor Cubanen verzorgt. Op deze manier bedient Cubamovesyou ook de lokale bevolking in Cuba. Daarnaast kan de dansschool op deze manier toekomstige dansleraren trainen en uit de eigen kweekvijver talenten selecteren, verder trainen als dansleraar, begeleiden, coachen en contracteren.

Welke danslessen kun je volgen?

Er kunnen verschillende soorten dansen worden geleerd; maar de kern van de dansschool is Cubaanse Salsa. Salsa is een mix van verschillende dansstijlen en ook die afzonderlijke stijlen kunnen naar behoefte worden geleerd. Denk hierbij ondermeer aan:

Rueda de Casino
Son
Rumba
Mambo
Chachacha
Timba

Maar ook andere gelieerde Latijns Amerikaanse dansstijlen zijn mogelijk zoals:

Bachata
Kizomba

Het hoofd van de dansschool is: Erar Salas Romero

De danspartner en fist lady van de dansschool is Zudian.

Erar geeft zelf danslessen en geeft daarnaast leiding aan een kerngroep van dansleraren die afhankelijk van het aantal klanten worden ingezet. Naast de kerngroep zijn er een aantal oproepkrachten. Op die manier is de dansschool Cubamovesyou flexibel en kan er bij grotere groepen worden opgeschaald zodat het aantal dansleraren gelijk is aan het aantal cursisten.

Het adres van de dansschool is: Enramadas # 1254, Entre Calle 6 y Calle 7 in Santiago de Cuba.
Zie ook de routebeschrijving

Het kernteam Cubamovesyou heeft een eigen showteam en verzorgt shows. Zowel op het terras van Cubamovesyou als ook op andere plaatsen.

Cubamovesyou werkt al jaren samen met Erar en Zudian.

Dansschool Residencia Cubamovesyou
Deelnemers programma 2017