Onze partners

Dansvakantie Cuba, rondreis Cuba
Logo Cubamovesyou

Onze partners

Cubamovesyou werkt samen met verschillende partners in binnen- en buitenland om een zo optimaal mogelijke dienstverlening tegen gunstige prijzen aan te kunnen bieden. Wij zijn trots op onze partners.
De belangrijkste van onze partners worden in het submenu genoemd en verder voorgesteld.

Transfer in Cuba
Taxichauffeur met oldtimer en gevoel voor service de transfer rondom Havana
Salsa Express Cubaanse Salsa dansschool
Het logo van Salsa Express
Team van Cubamovesyou
Logo dansschool Salsa Vista

Onze partners in verschillende gebieden

Cubamovesyou heeft partners in verschillende aandachtsgebieden. Lang niet volledig, maar een tip van de sluier:

Salsa dansscholen

Voor onze groepsreizen maar ook voor onze individuele reizen met deelnemers die graag dansles hebben hebben wij een samenwerking met dansscholen die goede danslessen kunnen verzorgen.

Chauffeurs

Voor transfers tussen bijvoorbeeld Holguín en Santiago de Cuba of tussen Varadero en Havana hebben wij betrouwbare en goede chauffeurs. Maar ook binnen die steden helpen bekende contacten ons en jou graag met jouw vervoer.

Casa Particular

Voor jouw verblijf bij de Cubanen thuis hebben wij een groot netwerk door heel Cuba heen. Ons netwerk bestaat uit personen met verblijfplaatsen die wij persoonlijk kennen en waar wij in de meeste gevallen zelf een verblijf hebben gehad. Dat is wat aanbieden als casa particular met een A-klasse. Wij selecteren deze casa's op basis van kwaliteit waar jij kunt bouwen en vertrouwen op goede mensen.

Activiteiten

Naast dat er danslessen genomen kunnen worden hebben wij een aantal contacten voor diverse activiteiten zoals paardrijden, duiken, bezoek van steden / natuur met gids en meer.

Door geheel Cuba

Ons netwerk is groter en meer uitgebreid in de grotere plaatsen waar de meeste van onze klanten naar toe gaan. Dat is logisch. Maar wij hebben een netwerk door geheel Cuba. Zij helpen ons bij het verzorgen van aspecten die voor jouw reis van belang zijn. Als wij een nieuwe vraag krijgen voor iets wat wij nog niet eerder hebben verzorgd dan helpen zij ons ook dit uit te zoeken en mogelijk ontstaat hier weer een nieuw contact en partnerschap uit. 

Wij stellen hoge eisen aan onze partners. In evaluaties van onze vakantie krijgen wij feed-back in wat onze partners presteren. Vaak komen daar verbeterpunten uit die wij voorleggen. Als er sprake is van dingen die echt niet door de beugel kunnen of van partners die geen aandacht schenken aan de verbeterpunten dan nemen wij afscheid van hen. Dat is belangrijk om een hoogwaardig netwerk aan de betere partners te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *