Kernwaarden Cubamovesyou

Waarom kernwaarden?

De kernwaarden van Cubamovesyou
Kernwaarden Cubamovesyou in beeld

Cubamovesyou hecht er aan om open en duidelijk te zijn over haar kernwaarden en  drijfveren. Dat maakt helder wat de achtergronden zijn. Waar je mee te maken krijgt / hebt. En je weet dan waar je op mag rekenen. Cubamovesyou hecht bijzonder aan flexibiliteit, kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, transparantie, persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect.

Een belangrijke kernwaarden is flexibiliteit.

Je kunt componenten (bouwstenen) kiezen die jou aanspreken, maar ook componenten laten (dan wel sommige aspecten zelf regelen). Natuurlijk is het ook mogelijk een programma als geheel te boeken. Daarnaast kunnen programma's en/of onderdelen daarvan gecombineerd worden. Tenslotte kan in overleg jouw reis geheel naar eigen wens samengesteld worden.

 

Kwaliteit

Een vakantie hoort tot de meer bijzondere momenten in het leven. Quality time zoals dit vaak wordt uitgedrukt. Daarbij ligt voor Cubamovesyou het zwaartepunt op de kwaliteit van het leven. Plezier, cultuur, natuur, recreatie, authenticiteit en vriendschappen. In mindere mate op materiële aspecten. Vergis je niet Cubamovesyou besteed enorm veel aandacht aan jouw onderkomen, de locaties, jouw gezondheid, het eten. Maar dit alles binnen de context van Cuba. Cuba wat veel rijker is op sociaal gebied dan op materieel gebied. En dat is ook net wat veel mensen die naar Cuba gaan zo raakt.

Duurzaamheid

Zowel in relaties tussen mensen als in relaties met dingen geloofd Cubamovesyou in duurzaamheid. Er wordt geïnvesteerd en gewerkt aan aspecten die lang mee kunnen. Een vakantie die langer duurt dan de tijd die er feitelijk voor staat. Een diepe en warme herinnering.
Het geld ook voor de partijen waar Cubamovesyou mee samenwerkt in Cuba, Nederland, België of waar ook ter wereld. Het streven is om die lang te laten duren.

Betrouwbaarheid

Cubamovesyou wil graag werken op basis van vertrouwen. Vertrouwen geven en vertrouwen krijgen. Dit tot het tegendeel nadrukkelijk bewezen wordt.

Transparantie

Zeg wat je doet en doe wat je zegt staat hoog in het vaandel.
Bevalt iets wat Cubamovesyou doet of nalaat niet. Laat het ons zelf direct weten. Dat stelt ons in de gelegenheid te bezien of we er iets aan kunnen en willen doen.

Persoonlijke aandacht

Cubamovesyou wil graag persoonlijke aandacht schenken als je daar voor open staat. Het mee mogen werken en misschien wel mee mogen delen van jouw vakantie is voor ons meer dan het uitwisselen van middelen.

Zorgzaamheid

Zorgzaamheid zit diep in ons karakter. Het doel is dat jij je op jouw gemak voelt. Als jij je thuis voelt in Cuba dan genieten wij daarvan en voelen wij ons op ons gemak. Als jij je thuis voelt bij Cubamovesyou dan komt er een droom van ons uit.

Respect

Wij hechten aan respect en willen jou graag met respect behandelen en benaderen. Wij willen je in jouw waarde laten. Vanzelfsprekend vragen wij datzelfde van jou naar ons toe. Het is echt fantastisch als wij met een groep reizen met heel verschillende mensen met een heel verschillende achtergrond en als er dan toch dat groepsgevoel en die groepsdynamiek ontstaat waarbinnen mensen oog en oor voor elkaar hebben en elkaar ook de ruimte geven om zichzelf te zijn.

Wij geloven erin dat je in hoge mate krijgt wat je geeft. Ook in die gedachte hechten wij aan onze kernwaarden en handelen daarnaar.

Promotie Cubamovesyou
Banner Cubamovesyou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *