Leer het team van Cubamovesyou kennen

Clarissa & Martin medio 2022
Team Cubamovesyou
Clarissa is de danslerares van Martin medio 2011

Cubamovesyou is een jong en klein gespecialiseerd bedrijf

Clarissa & Martin verzorgen individuele reizen en groepreizen op een flexibele manier.  De groepsreizen zijn meestal dansreizen en de individuele reizen zijn meestal rondreizen. Wij besteden, als team van Cubamovesyou, veel aandacht en zorg aan alle door ons georganiseerde reizen. Wij hebben ook graag persoonlijk contact met onze klanten om op die manier de reis zo optimaal mogelijk op jouw persoonlijke wensen af te kunnen stemmen.

In Cuba worden partners betrokken voor verblijf, vervoer en activiteiten (bijvoorbeeld danslessen, excursies met gids, paardrijden, duiken, boksen, taallessen, muzieklessen enzovoort. In onze beleving zijn de partners die wij betrekken een verlengstuk van het team van Cubamovesyou.

Clarissa en Martin hebben in Cuba een groot netwerk aan partners waar zij regelmatig mee samenwerken en contact mee hebben.

Reizen die zijn gehouden worden geëvalueerd. Dat maakt onderdeel uit van het kwaliteitssysteem wat Clarissa en Martin gebruiken om de door hen georganiseerde reizen op een kwalitatief niveau te krijgen en te houden.

Wij zijn financieel niet afhankelijk van onze passie om reizen te organiseren op een manier waar wij echt achter kunnen staan. Dat betekend dat wij niet te grote concessies behoeven te doen en ons hart vergaand kunnen volgen. In onze missie en in onze kernwaarden kun je lezen waar wij achter staan en wat wij graag willen bereiken.

Onderdeel van onze passie is om onze klanten tevreden en gelukkig te zien. Voor ons is een goede evaluatie door onze klanten bijzonder belangrijk. Wij zijn heel blij als iemand na een reis een fijn en tevreden stuk in ons gastboek schrijft. Met veel van onze klanten hebben wij na de vakantie nog contact en een aantal van onze klanten zijn onderdeel van onze vriendenkring geworden. Daar zijn wij trots op en blij mee.

In de submenu's is meer te lezen over Clarissa, Martin en hun partners.

Salsa Vista geeft danslessen in Noord Brabant en Zeeland
Logo dansschool Salsa Vista
Dansschool in Havana Salsa Express
Salsa Express-animations
Leer dansen in Cuba
Dansles december 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *