Boeking Cuba reis bij Cubamovesyou

Vakantie naar Cuba
Clarissa & Martin

Boeking van jouw reis naar Cuba bij Cubamovesyou

Boekingsproces

Om tot een Cuba boeking te komen.

Cubamovesyou hecht veel waarde aan jouw tevredenheid. Daarin is het boekingsproces een belangrijke stap. Hierin geef je immers aan wat je wil en worden gegevens ingewonnen die bij onderdelen van de boeking van groot belang zijn. Wij willen daar zorgvuldig mee omgaan en besteden daar de nodige aandacht aan. Wij vragen jou ook om ons actuele, complete, correcte en up-to-date gegevens aan te leveren.

Als jij je voldoende georiënteerd hebt, mogelijk na een offerte aangevraagd te hebben, kun je een opdracht tot een boeking geven. Hieronder is daarvoor het inschrijfformulier, in verschillende technische formaten opgenomen. Dit formulier is van belang om de benodigde gegevens in te winnen. Daarnaast is het de formele opdracht die je geeft om te boeken.

Naast het geven van een opdracht om te boeken is het natuurlijk mogelijk dat er behoefte bestaat aan nog meer informatie. Daarvoor kunnen beide partijen natuurlijk alle ter beschikking staande middelen zoals bijvoorbeeld: email, fysieke post, telefoongesprek, SMS, facebook, een ontmoeting enz. enz. naar behoefte bij gebruiken.

Boekingsformulier

Het formulier kun je online invullen en dan inzenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *