Dansscholen

Bevriende dansscholen

Dansscholen waar Cubamovesyou mee samenwerkt
Dansscholen als voorbereiding op of nagenieten van jouw dansreis

Dansscholen waar Cubamovesyou een vriendschappelijke relatie mee onderhoud en/of een goede samenwerking mee heeft worden hier opgenomen.

Cubamovesyou zoekt samenwerking en werkt continue aan uitbreiding van het vriendennetwerk. Dit overzicht zal daarom frequent veranderen.

Ps. Onder het kopje "LINKS" aan de rechterzijde van de meeste pagina's - ook op deze - zijn ook veel scholen te vinden.

De bevriende dansscholen zijn hieronder als link opgenomen. De link leidt naar een eigen pagina:

De scholen zijn belangrijk in de danswereld. Daar kun je leren om te dansen. Maar voor veel mensen bieden zij ook een plaats en moment van ontspanning. Veel scholen organiseren party's en brengen gelijkgestemden samen om hun passie te beoefenen en het geleerde verder te ontwikkelen. 

Plan om een eigen dansschool op te richten in Cuba.
In Nederland hebben wij contacten met dansscholen en werken wij afhankelijk van dat contact een beetje of wat intensiever samen.
In Cuba werken wij met een aantal dansscholen samen. Vooral in Santiago de Cuba en in Havana hebben wij contact met meerdere dansscholen.
Met een aantal om de danslessen in onze groepsdansprogramma's te verzorgen. Met een aantal om danslessen te verzorgen die als activiteit zijn opgenomen in een programma voor een individuele rondreis.
Uit de samenwerking met de Cubaanse dansscholen is ons idee ontstaan om zelf een dansschool op te gaan richten.
Wij bouwen aan ons eigen huis in Santiago de Cuba; Residencia Cubamovesyou. Dat huis krijgt een groot terras. Dat terras willen wij gebruiken om de danslessen van ons dansprogramma's in Santiago de Cuba te verzorgen. Als wij individuele rondreizen verzorgen met als activiteit dansles dan is dat terras daar natuurlijk ook uitstekend geschikt voor.
Maar met dat terras is het natuurlijk prima mogelijk om ook voor mensen uit de gehele wereld die min of meer toevallig langskomen dansles aan te bieden. Om een dansschool te hebben waar je langs kunt komen en min of meer direct dansles te krijgen.
Voor ons is het belangrijk om met iemand samen te werken die betrouwbaar is en die goed dansles kan geven. En die hebben wij gevonden.
Onze plannen gaan verder, maar laten we dit deel eerst maar eens uit gaan werken.
Naast dat wij daar aan werken kijken we daar ook naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *