Services op het gebied van Cuba door Cubamovesyou

Services op het gebied van Cuba door Cubamovesyou

Naast vrienden die zichtbaar en direct te relateren zijn aan Salsa en/of Cuba, zijn er ook vrienden die absoluut van betekenis kunnen zijn.

Denk aan een beëdigd vertaler Spaans, een (web)shop in Nederland waar je leuke dingen uit Cuba kunt kopen. Of denk aan hoe verzorg je je spieren en lichaam optimaal als je een dansvakantie gaat ondernemen en je openstaat voor een aantal goede tips en adviezen.

De link(s) hieronder leiden je direct naar hun website.

=> Anka-taalservices

=> Cuba-Co

Drs. Annemarie Kap, Bëedigd vertaalster Frans en Spaans en taaltrainer
Drs. Annemarie Kap,
Beëdigd vertaalster Frans en Spaans en taaltrainer

Het logo van Cuba Caribbean Concept
Het logo van Cuba-co

Ontwikkeling netwerk

Cubamovesyou heeft in de loop der jaren diverse services ontwikkeld en partners en vrienden gekregen.

Het is een lange rij. Heel divers. Dansscholen. Casa particulars. Bed & Breakfast. Paardrijden in Cuba. Duikscholen in Cuba. Restaurants. Uitgaansgelegenheden. Taalleraren. Gidsen. Taxichauffeurs. Boksscholen. Hotels. Binnenlandse vliegreizen boeken. Busreizen in Cuba boeken.  En nog veel meer.

Dat netwerk veranderd continue. Er komen nieuwe partners bij. Er veranderen partners. Er vallen partners af.

Residencia Cubamovesyou

Wij verwachten dat als de bouw van Residencia Cubamovesyou gereed is dat er dan nog de nodige veranderingen zullen komen.

Ons voornemen is dan om de services in de buurt van ons eigen huis uit te werken. En natuurlijk ook de services in de omgeving van Santiago de Cuba. 

Wij zijn al gestart om ons op dat punt te oriënteren. Ons voor te bereiden. En wij zien de nodige mogelijkheden. Mogelijkheden om een verblijf in Residencia Cubamovesyou nog aangenamer te maken.

Klanten

Onze klanten kunnen ons daarbij ook helpen. Al is het maar om te vragen om services waar zij behoefte aan hebben. Maar natuurlijk staan wij ook open voor tips en adviezen van onze klanten. 

Die zullen wij zeker onderzoeken en afwegen of we die toe kunnen voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *