Info Cuba vakanties.

Op deze pagina is handige info over Cuba opgenomen

Achtergrondinformatie over Cuba
Informatie over Cuba

Info Cuba vakanties.

In de submenu's van info kun je meer informatie vinden over Cuba in het algemeen. Denk aan:

Een speciaal plekje is ingeruimd voor de oldtimers in Cuba. Daar is een pagina aan gewijd met een verwijzing naar onze foto albums op facebook. Medio maart 2016 zijn daarin al ruim 1700 foto's over oldtimers in opgenomen.

Van de meest bekende steden en plaatsen zijn afzonderlijke plaatsen beschreven on het menu bestemmingen. Per plaats is er wat algemene informatie opgenomen, de belangrijkste  bijzonderheden en een aantal foto's. De meeste foto's zijn te vinden vinden via een verwijzing op de pagina naar een facebook fotoalbum. Die albums geven eigen gemaakte foto's of foto's van klanten en vrienden weer die een sfeerimpressie geven van een stad. Dat kan helpen als er keuze's gemaakt moeten gaan worden bij het opstellen van een raamwerk hoe de reis er uit zal gaan zien. Maar wij weten dat onze klanten ze ook benutten om later terug te kijken en herinneringen op te halen.

Op de website is veel informatie voor bezoekers te vinden. Niet alles is via het menu te vinden.
Er is ook informatie uitgeschreven zoals bijvoorbeeld: Eten en drinken en ook Drinken en eten;

Maar natuurlijk geven wij de beste en gerichte informatie aan onze klanten die een reis bij ons boeken. Dat doen wij in de vorm van nieuwsbrieven en voor de individuele reizen schrijven wij een uitgebreid programma met adressen, route's, interessante plaatsen om te bezoeken, uitgaansgelegenheden, goede restaurants en hoe je lekker en goed kunt eten. Het geheel voorzien van foto's gemaakt door het team van Cubamovesyou zelf of door klanten van ons.

Als wij zelf meegaan dan schrijven wij dat document voor het programma niet. Wij maken dan wel een schema hoe het programma is ingedeeld. Maar de rest van de informatie krijgen de deelnemers dan natuurlijk direct ter plaatse van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *