Transfer

Transfer; vervoer van het vliegveld naar jouw verblijfplaats in Cuba

Om in Cuba van het vliegveld naar de plaats van verblijf te gaan wordt er een transfer aangeboden

Vervoer deelnemers van het vliegveld naar verblijf in Cuba
Transfer dansgroep met bus in Cuba

Na een lange en vermoeiende vliegreis is het fijn om in te kunnen stappen in vervoer wat al geregeld is en klaar staat. De eerste indrukken van Cuba worden opgedaan. Ook aan het einde van het programma wordt de transfer om op het vliegveld te komen ook verzorgd.

 

Passend vervoer in Cuba

Een oldtimer waarmee een taxichauffeur in Havana een gast vervoerde
Oldtimer in Havana

Afhankelijk van de situatie wordt er passend vervoer gezocht. Voor individuele reizigers kan dat een eenpersoonsauto zijn. Voor een klein groepje een bestelbusje. En voor een grote groep een grote bus. De transfer is naast een noodzakelijk vooral ook een belangrijk onderwerp. Stel je voor. Na een lange vermoeiende reis sta je dan op het vliegveld met je bagage. Mogelijk in een voor jou vreemd land. Je hebt nog een reis voor de boeg van 2 tot 3 uur. Mogelijk ook nog eens naar een adres in een grote stad waar je onbekend bent. Dan is het fijn als er iemand op jou wacht die jou begeleidt naar jouw verblijfsplaats. Iemand die hoewel je die persoon niet kent een te vertrouwen persoon is omdat hij een bekende is van en met zorg geselecteerd is door Cubamovesyou. Iemand waar je ook als alleen reizende dame je veilig bij kunt voelen en waarbij je je geen zorgen hoeft te maken.

 

Het eerste contact

Transfer in Cuba
Taxichauffeur met oldtimer en gevoel voor service de transfer rondom Havana

Voor de groepsreizen is het relatief eenvoudig. Je sluit aan bij de groep en hoogstwaarschijnlijk wordt je afgehaald. Maar voor individuele reizigers is dat heel anders.
En daar sta je dan op het vliegveld. Met al die mensen om je heen waar je mee gevlogen hebt. Je bent net door de controles op het vliegveld gegaan. De douane en emigratiedienst gepasseerd. Jouw bagage uit het ruim van het vliegtuig heb je van de band gehaald en dan verlaat je de aankomsthal. Buiten wordt je direct benaderd door taxichauffeurs, taxi?, taxi?, taxi? Daar hoef je dus niet op in te gaan. Maar hoe herken je jouw taxichauffeur. Waarschijnlijk heeft Cubamovesyou jou wat foto’s gegeven maar is dat genoeg? Gelukkig vind je jouw taxichauffeur eenvoudig omdat die met een bordje met jouw naam daarop klaar staat. De bagage kan worden ingeladen en de eerste indrukken van dat prachtige Cuba waar jij de komende tijd van kan gaan genieten kun je opdoen in de eerste rit door Cuba.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *