Hoe kan ik een reis naar Cuba boeken?

Hoe kan ik een reis boeken naar Cuba bij Cubamovesyou?

Vragen over hoe in Cuba
Hoe kan ik voor Cuba

Om een reis te boeken doorloop je drie stappen

 

1. Belangstelling

Je hebt, op welke manier dan ook, kennis genomen van het bestaan van de mogelijkheid om met Cubamovesyou naar Cuba te reizen. Je hebt belangstelling en wil daar graag meer over weten.

2. Oriëntatie

Als je, op welke manier dan ook (bijvoorbeeld: mailtje, telefoon, contactformulier op site, mondeling enzovoort, jouw belangstelling kenbaar maakt dan worden jouw vragen beantwoord en wordt er een raamwerk opgesteld in overleg met jou.
Dit raamwerk wordt opgesteld in overleg met jou, dat gaat meestal in een aantal iteratieslagen (stappen / slagen).
In dat raamwerk staan de bouwstenen die geld kosten en de kosten staan er per bouwsteen vermeld. Uiteindelijk vormt dit raamwerk de offerte.
In het raamwerk staat beschreven wat je krijgt tegen welke kosten.

3. Boeking

Door het invullen van het boekingsformulier met jouw gegevens en dit op te sturen geef je opdracht tot het boeken van de reis.

Daarmee heb je geboekt en wordt jouw opdracht uitgewerkt en ontvang je in een later stadium alle reisbescheiden, informatie en de factuur.

4. Programma

Je ontvangt een uitgebreide beschrijving, jouw eigen programma. Met alle adressen, routes, tips en belangrijke informatie. In het programma staan ook veel foto's.

5. Nieuwsbrieven

Gedurende de voorbereidingsperiode ontvang je ook een aantal nieuwsbrieven met informatie over Cuba, de plaatsen die je bezoekt, financiën in Cuba, gezondheid, veiligheid, de vliegreis, eten en drinken, fotograferen, de levensstandaard in Cuba, en meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *