Excursies met gids

De botanische tuinen in Havana. Prachtige plek.
Bezoek eens de prachtige botanische tuin in Havana

Excursie met gids in Cuba

In Cuba valt veel te zien. Je kunt natuurlijk gewoon op de bonnefooi zelf op onderzoek uit gaan en op stap gaan. Niets mis mee als dat het beste bij jou past.
Maar als je meer zekerheid willen hebben dat je echt op de beste plekken komt. Als je geen zin hebt in onderhandelen. En als je volop van jouw vakantie wil genieten zonder zorgen, zoeken en organiseren dan kun je een excursie (of enkele) vooraf door Cubamovesyou laten verzorgen. Dan zorgen wij dat je door een local rondgeleid wordt zodat je op de plaatsen komt die er toe doen.

In Santiago de Cuba staat een mooi bewaard Ford dat herinnert aan vroegere tijden met piraten
Ford Morro in Santiago de Cuba

Excursie in en rond steden

In en rond de grotere steden valt veel te bezoeken en zien. Als je bij ons boekt dan krijg je van ons een programma op maat gemaakt voor jou. Daarin staan tips voor bezienswaardigheden, plaatsen waar je kunt eten, uit kunt gaan en dergelijke. Maar wij kunnen vooraf ook als activiteit een of enkele rondleidingen voor jou verzorgen. Waar relevant met vervoer en/of gids. Op die manier haal je meer uit jouw vakantie en kom je op plaatsen waar je zelf misschien niet zo snel zou komen.

Met een gids naar bijzondere gebieden

Denk aan natuurgebieden, grotten, bergen of steken. Bij het ontwerpen van een programma voor jou vragen wij jou naar jouw belangstelling en interesses en doen dan voorstellen. Als je een voorstel interessant vind dan werken we dat verder voor jou uit. Daarbij krijg je vooraf de kosten te horen en ook wat je daar dan voor krijgt.

Wandelen met gids

Hou je van wandelen en wil je graag met een gids er op uit? Vertel ons wat jouw wensen en verwachtingen zijn en dan onderzoeken wij of wij dat voor jou kunnen verzorgen en onder welke voorwaarden.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Viñales in Cuba
Met gids naar Viñales in Cuba

Lees meer over welke andere activiteiten er mogelijk zijn:

=> Activiteiten

 

Lees meer over onze mogelijkheden of over ons actuele dansprogramma:

=> Ons actuele dansprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *