Muziekles in Cuba

Een Cubaanse muziekschool. Les voor blaasinstrumenen
Muziekles voor blaasinstrumenten

Het is mogelijk om door Cubamovesyou muziekles te laten organiseren in Cuba. In Cuba zijn relatief veel muzikanten van een goed niveau. Vooral in ritme en koperblaasinstrumenten zijn er veel muzikanten te vinden. Maar ook voor andere instrumenten zijn er muzikanten te vinden.

Als ons bekend is in welk instrument je graag les wil hebben kunnen wij op zoek. Muziekleraren zijn vaak redelijk druk bezet dus het is voor ons zaak om tijdig de beschikbaarheid van de relevante muziekleraren te checken. Daarnaast reizen muzikanten relatief vaak.

Workshop musicality

Muziekinstrumenten Latijns Amerikaanse muziek
Instrumenten die het ritme van de Salsa bepalen

Je kunt jouw dansen verbeteren door beter naar muziek te leren luisteren. Dat kan op verschillende manieren. Een van die manieren kan zijn door een workshop musicality te nemen en zo meer inzicht in muziek te krijgen.
In een workshop musicality kun je leren welke instrumenten het ritme in de Salsa bepalen waar je op danst. Je leert hoe die instrumenten eruit zien en hoe ze afzonderlijk klinken. En je leert hoe ze samen klinken. Je leert verschillende ritmes en tempowisselingen (breaks).
De les kun je op een passieve manier volgen. Dus de theorie volgen en luisteren. Maar het kan ook actief waarbij je zelf deelneemt en probeert een instrument te bespelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Als je meer wil lezen over welke activiteiten er mogelijk zijn:

=> Activiteiten

 

Muziekband op straat in Santiago de Cuba
Muziekbank in Santiago de Cuba