Auto huren – via Cubamovesyou

Huurauto in Cuba
Huur en auto via Cubamovesyou

Om te reizen binnen Cuba kun je een auto huren. Cuba kent een wegennet over het gehele eiland van een wisselende kwaliteit. Soms is de weg vrij goed, maar de weg kent ook slechtere stukken. De meeste gedeelten van de weg is vergelijkbaar met lokale wegen bij ons. Relatief smal, tweerichtingen gescheiden door een stippelweg in het midden en je komt van alles tegen op de weg. Paard en wagen, fietsers, wandelaars, ossenwagens, loslopende dieren en nog veel meer. Sommigen vinden het erg leuk om in Cuba rond te rijden en te genieten van alles wat je kunt zien. Anderen vinden het vervelend om hier te rijden.

Het huren van een auto is qua prijs vergelijkbaar met het huren van een auto in het westen. De voorwaarden en gewoontes bij het huren van een auto is op punten wel wat anders.

Het huren van een auto is duurder dan de bus en duurder dan vliegen. Het is vergelijkbaar met een transfer.
Het is verstandig om tijdig een auto te huren omdat er maar een beperkt aantal huurauto's beschikbaar zijn. Vooral in het hoogseizoen kun je achter het net vissen als je er niet op tijd bij bent. Een eigen auto geeft meer vrijheid en kan jou op plaatsen brengen die anders lastig te bereiken zijn. Het is ook gemakkelijker om jouw bagage mee te nemen.

Cubamovesyou kan een de huur van een auto voor jou verzorgen.
Als wij de huur voor jou verzorgen dan adviseren en begeleiden we jou en dan geven wij jou tips en informatie over het auto rijden binnen Cuba.

Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *