Dansles

Dansles in Cuba

Cubaanse Salsa dansles bij een ondergaande zon in Havana
Salsa dansles op een terras aan de Malecón in Havana 2013

De dansles van Cubamovesyou staat in de belangstelling. Uit de evaluaties blijkt dat hier enorm veel aandacht naar uitgaat en dat hét onderdeel is waar de meeste waarde aan wordt gehecht.

Eigen dansleraar

Cubaanse Salsa. Dansles van Sabor de Calle in Santiago de Cuba
Dansles Cubaanse Salsa van Sabor de Calle in Santiago de Cuba

Of je nu deelneemt aan een dansgroepsreis of een individuele reis boekt. Je krijgt een eigen individuele Cubaanse dansleraar / danslerares. Uit ervaring blijkt dat dit maakt dat jij sneller leert.

Dansscholen van hoog niveau

Dansles door Sabor de Calle in Havana
Afro Cubana dansles door Sabor de Calle in Havana

Cubamovesyou werkt met dansscholen van hoog niveau. Wij besteden veel aandacht aan de selectie van de dansscholen en houden hen scherp door de resultaten uit de evaluaties van jouw danslessen anoniem met hen te delen.

Afgestemd op jouw niveau

Of jij nu nog nooit hebt gedanst, een beginner bent, halfgevorderd, gevorderd of een professional onze dansleraren selecteren wij en zij passen zich aan aan jouw niveau.
Daarnaast proberen wij binnen dat wat mogelijk is rekening te houden met jouw lengte, leeftijd en aangegeven voorkeuren voor de danslessen wat jij graag wil leren.

Locatie waar wordt gedanst

In het geval van een groepsreis draagt Cubamovesyou zorg voor een gepaste locatie. Wij houden dan rekening met de omvang van de groep en zorgen als dat nodig is voor vervoer naar de danslocatie. In het geval van individuele danslessen is het mogelijk dat jij naar de dansschool reist, maar wij hebben ook goede ervaringen met danslessen die bij jouw casa gegeven worden. Natuurlijk moet de casa dan de mogelijkheid hiertoe bieden.

Vele stijlen danslessen

Je kunt diverse stijlen Cubaanse dansen leren. Het is ook mogelijk om bij een keuze zoals bijvoorbeeld Salsa een stukje van een andere dans leren en dat inpassen in jouw Salsa. Tenslotte is Salsa een mix van dansen.
Lees meer over dansen en Cubaanse dansstijlen.

Fotogallerij danslessen

Dansles bij Caletón aan de zee december 2015
Dansles bij Caletón aan de zee december 2015